Megérkezett a Push értesítés!

posted in: Blog | 0

Új funkcióval bővült az Akciós-Újság.hu oldal, mostantól mindenki számára elérhető a Push értesítés. Ez a szolgáltatás a frissen megjelenő akciós katalógusokról tájékoztat egy rövid üzenet formájában. A technológiai fejlesztés lehetővé teszi, hogy az információk automatikusan elérjenek az olvasókhoz.

Akciós Újság Push értesítés

A Push értesítésre történő feliratkozás gyorsan és egyszerűen működik: az oldal tetején megjelenő dobozra, vagy a jobb alsó sarokban látható kis piros harangra kattintva kérhető az értesítések küldése.

A Push értesítés a legnépszerűbb katalógusok közül válogatva napi 1-2 friss megjelenésről küld üzenetet a telefonkészülékre vagy a számítógépre. Erre az üzentre kattintva rögtön lehet böngészni az adott áruház katalógusát, így az olvasók biztosan nem maradnak le a legjobb vásárlási lehetőségekről. A kiküldött katalógusról természetesen tovább lehet kattintani és böngészni más áruházak ajánlatait is.

Így néz ki a feliratkozást engedélyező felugró ablak, mely a Push értesítések elfogadását teszi lehetővé

Az értesítő szolgáltatás ezentúl elérhető az oldalon, és minden olvasó számára ingyenesen használható. Érdemes rá minél hamarabb feliratkozni, hiszen megspórolható az az idő, amit a katalógusok aktív keresésével töltöttünk és naprakészek lehetünk az akciók terén.

A kis piros harang segít

Fotó: Midjourney segítségével készült illusztráció