Tisztelt Látogató!

Az alábbi űrlap segítségével küldhet az akciós újságok oldal szerkesztőinek üzenetet.

Az akciós újság gyűjtőoldala azért jött létre, hogy Ön vásárlás előtt egy helyen tudja átnézni az üzletek akcióit, így szeretnénk időt és pénzt spórolni Önnek.

A weboldal mobilbarát dizájnnal rendelkezik, valamint az akciós újság megjelenítése flash player nélkül történik, így mobiltelefonon is könnyen olvasható.

Előre is köszönjük, ha észrevételével hozzájárul az akcios-ujsag.hu weboldal működéséhez.

Amennyiben az Ön cége rendelkezik akciós kiadvánnyal és szeretné weboldalunkon megjeleníteni, az akciós újság aktuális példányát juttassa el nekünk az akciosujsag [kukac] centralmediacsoport.hu e-mail címre.

Abban az esetben, ha akciós kiadványa, a mérete miatt e-mail mellékletként nem küldhető, a fenti e-mail címre egy letöltési elérhetőséget legyen szívesek küldeni.

Az Akciós-Újság.hu egy független portál, mely az áruházak akciós ajánlatainak online megjelenítésére jött létre.
A nyomtatott akciós újságok szerkesztőivel, terjesztőivel és nyomdákkal nem áll üzleti kapcsolatban.

Az akcios-ujsag.hu nem foglalkozik a nyomtatott akciós újságok terjesztésével! Amennyiben a papír alapú akciós újság terjesztésével, az akciós újságban megjelenő termékekkel kapcsolatban lenne problémája, reklamációja, észrevétele, kérjük az adott áruház vevőszolgálatával vegye fel a kapcsolatot.

Az akciós újságokban megjelenő termékekre, az üzletekre, áruházakra és terjesztésre vonatkozó megkeresésekre, illetékesség hiányában nem tudunk válaszolni.

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Tárgy

    Üzenet