A SPAR saját Regnum húsüzemeiben készült grilltermékek többsége magyar alapanyagból, ellenőrzött körülmények között, korszerű technológiával készül. A sertés 100%-ban hazai forrásból származik, miközben idén közel 1 millió kilogramm pácolt hús és 60 tonna steak készül a szezonra.
Minőség a grillrácson
A Regnum grillhúsokat a kiváló minőség mellett az is jellemzi, hogy szója-, glutén- és laktózmentesek, így az ételérzékenyek is bátran választhatják őket. A vásárlók körében egyre népszerűbbek az előre fűszerezett, kényelmi termékek, melyek a SPAR húspultjaiban egész évben elérhetők. Ilyenek például a magyaros tarja, a császárszalonna, a csont nélküli csülök és a sörös tarja. A grillszezon idején pedig különleges, rakott grilltermékek is megjelennek a kínálatban: rakott csülök, pritaminpaprikás rakott erdélyi szalonna, jalapenos rakott erdélyi szalonna, valamint kolbásszal töltött változat is várja a grillezőket.
Grillkolbász: a slágertermék
A SPAR és INTERSPAR áruházakban a sertés alapú grillkolbászok tarolnak évről évre. A vállalat kínálatában több mint 40-féle grillkolbász érhető el, köztük a népszerű sajtos-sonkás és a különleges cheddar sajtos-áfonyás változat is. A választék nagy része a vállalat Regnum húsüzemeiben készül, ami garantált minőséget jelent. Idén tovább bővült a paletta a SPAR BBQ baromfi grillkolbásszal, míg augusztus folyamán pulyka grillkolbász is elérhető lesz.
Grillsajtok, pácok, szószok – a húsmentesek sem maradnak ki
A grillsajt kategória töretlenül növekszik – három ismert márka (Karaván, Hajdú, Szarvasi) és három SPAR saját márkás termék biztosítja a változatosságot. A Karaván Camembert újdonságként nagyobb kiszerelésben, új fűszerezéssel jelent meg. A grillfűszerek és szószok iránt is élénk a kereslet: a BBQ, fokhagymás, mézes és chilis ízek mellett egyre népszerűbbek a zöldség- és sajtfűszerek is. A szószok kínálata is sokszínű, a klasszikus BBQ mellett hot-dog, burger és salsa szószok is helyet kaptak.
A vegán életmódot követőkre is gondol a SPAR: a választékban elérhető vegán grillkolbász is, amely a húsmentes alternatívákat kereső vásárlók számára nyújt ízletes megoldást. A vállalat célja, hogy minden vásárlói igényt kielégítsen – legyen szó akár húsos, akár növényi alapú grillezésről.
„A grillezés ma már túlmutat a sütésen – igazi közösségi eseménnyé vált, amely összehozza a családokat, barátokat. A SPAR kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy az a sokszínű vásárlói igényekhez igazodjon. Legyen szó klasszikus grillhúsokról, húsmentes alternatívákról, fűszerekről, szószokról vagy akár grillkellékekről, nálunk mindenki megtalálhatja a számára megfelelő termékeket” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.
A SPAR grill katalógusa IDE KATTINTVA érhető el.
Fotó: SPAR Magyarország