Már a szlovákiai Kaufland áruházak akciós újságjai is elérhetőek az Akciós-Újság.hu oldalán!

posted in: Blog | 0

Határmenti vásárlás akciós katalógusokkal?

Egyre többen kelnek útra a jó árakért – derült ki legutóbbi kutatásainkból. Sok határmenti településen találhatunk Szlovákiában, de Ausztriában, Romániában vagy Szerbiában is neves áruházakat, ahol néhány akcióért megéri átugrani. Akik az országhatárokhoz közel laknak, jól figyeljenek: egy rövid autós túrával súlyos ezreseket spórolhatunk, és lehet, hogy még valami szépet is látunk egy gyors külföldi kirándulás alkalmával!

 

Szlovákia bevásárlás: bemutatkozik a Kaufland áruház

A hetente frissülő Kaufland újságokban megtalálhatóak az ismert és népszerű fogyasztási cikkek, valamint a Kaufland saját márkás termékei is. Ilyenek például az Exquisit, K-Bio, K-Classic és K-Purland, amelyek széles választékot kínálnak az élelmiszerektől kezdve a háztartási cikkekig. A legfrissebb újságok itt érhetőek el oldalunkon: Szlovákiai áruházak – Akciós-Újság.hu (akcios-ujsag.hu). Különlegessége, hogy az euró árak mellett forintban is fel vannak tüntetve az egységárak. Szlovákiai utazás előtt érdemes átböngészni az akciós ajánlatokat, hiszen számos termékük kedvezőbb áron érhető el a hazai kínálattal szemben.

Szlovák Kaufland áruházak akciós újságjai az oldalunkon!

Szomszédos országok akciós újságjai

Az akciós-újság.hu célja, hogy a szomszédos országok legnagyobb üzlethálózatainak is egy helyen megtalálható legyen a kínálata, így folyamatosan bővítjük adatbázisunkat. Elsőként a szlovák áruházakkal, de később a román, a szerb és az osztrák kínálatot is górcső alá vesszük, közzétesszük olvasóinknak, így érdemes továbbra is követni oldalunkat!

A szlovákiai Kaufland újságok forrása: https://olcsobban-szlovakiaban.hu/