Itt a nyár legnagyobb jégrémkínálata, érdemes bespajzolni

posted in: Blog | 0

Jégkrém vagy fagyi a forró nyarak hűsítő desszertje, ami a nap bármely szakában kényeztet kicsiket és nagyokat egyaránt.

A Kifli.hu idén nyáron minden eddiginél színesebb kínálattal hozza el a nyár ízeit – több mint 250 féle jégkrém közül választhatnak a vásárlók, az igazi kézműves különlegességektől a legújabb nemzetközi trendekig.

Kínálatukban megtalálható a klasszikus olasz gelatótól a japán mochifalatkákon át a diétabarát vagy kézműves különlegességekig. A speciális étrendet követők is bőségesen válogathatnak: vegán, laktózmentes, gluténmentes, cukormentes, fehérjedús és alacsony szénhidráttartalmú jégkrémek is elérhetők.

A termékek között megtalálhatók hazai kézműves termelők fagylaltjai mint az Anjuna, az Erdős És Fiai, a Zuki, a Cloud9 és az Azúr, valamint olyan trendformáló érdekességek, mint a mochi falatkák vagy a Dubaj desszertvilágából érkező csokoládéba mártott fagyasztott gyümölcsök.

Aki speciális étrendet követ, szintén bőséges választékot talál

Vegán, laktózmentes, gluténmentes, cukormentes, proteinben gazdag vagy alacsony szénhidráttartalmú jégkrémek is elérhetők a többi közt a Single Zero, az All In Natural és az Anjura márkák választékában.

Az online szupermarket a legkisebbekre is gondolt. A gyerekeknek szánt fagylaltok között ott sorakoznak a hűtőben a legnagyobb kedvencek, mint a Kinder, a Kaktusz vagy a Twister –, ráadásul a szülők többféle multipack kiszerelés és cukormentes változat közül is válogathatnak.

A Kifli.hu hűtött szállítási rendszere garantálja, hogy a jégkrémek valóban hidegen, száz százalékos minőségben érkezzenek meg – akár a kilencedik emeletre is.

A Coop Tisza most szintén kedvező áron kínálja a nagy kiszerelésű (2 literes) vödrös Ledo jégkrémet, madártej-áfonya, vanília-csokoládé és vanília-puncs ízesítésben.

Fotó: Pixabay

A természetes fagylalt előnyei:

  • a fehérjék segítenek az izmok egészségének megőrzésében, a szövetek javításában és felépítésében;
  • a többszörösen telítetlen zsírsavak kedveznek a szív- és érrendszernek;
  • cukortartalmának köszönhetően a fagylalt gyors energialöketet biztosíthat
  • a vitaminok és ásványi anyagok, például a D-vitamin, a kalcium és a vas szerepet játszanak az immunitásban, a csontok egészségében
  • a desszertek fogyasztása endorfinok, a szervezet természetes jó közérzet-hormonjainak felszabadulását váltja ki, amelyek javíthatják a hangulatot, és örömöt és ellazulást okozhatnak.

Mindezen jótékony tulajdonságok ellenére nem szabad megfeledkezni a fagylalt lehetséges mellékhatásairól sem.

  • a hideg desszert például sok kalóriát, cukrot és zsírt tartalmaz, ami hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz
  • a magas cukortartalom miatt a finomság gyakori fogyasztása a vércukorszint emelkedéséhez vezet
  • a laktózérzékenyeknél a desszert emésztési panaszokat okozhat
  • a magas telített zsírtartalom a vérben a „rossz” LDL-koleszterin magasabb szintjéhez vezet, ez növeli a szívbetegségek kockázatát.

Hírlevél

Iratkozzon fel a hírlevelünkre és minden héten elküldjük a legjobb akciós újságokat!

Az adatkezelés részletei