BLACK FRIDAY 2018 Media Markt

kategória: Blog | 0

Black Friday 2018 Magyarország

Black Friday 2018 Media Markt

Fekete Péntek 2018-ban a Media Markt-nál!

Black Friday 2018 Media Markt weboldal:
https://www.mediamarkt.hu

RÉSZTVEVŐ ÜZLETEK LISTÁJA:

https://akcios-ujsag.hu/black-friday-2018-magyarorszag/
 

Mikor lesz a Black Friday (Fekete Péntek) 2018-ban?

2018. november 23.

Fekete péntek 2018

Black Friday 2018 Media Markt

Media Markt áruházak:

Budapest
Budapest Arena Plaza
Budapest Árkád
Budapest Buda (Mammut II.)
Budapest Duna
Budapest Kispest
Budapest Pólus
Budapest Soroksár
Budapest Stop Shop
Budapest Westend

Vidék
Békéscsaba
Budaörs
Debrecen
Győr
Győr 2.
Kecskemét
Miskolc
Nyíregyháza
Pécs
Szeged
Székesfehérvár
Szolnok
Szombathely
Veszprém
Zalaegerszeg

Óriási akciók
Black Friday napján igazán megéri vásárolni. Egyes ajánlatok, akár 60%-os árengedménnyel is kecsegtethetnek. Az alacsony ár pedig csak egy a számos kényelmi tényező közül. Ingyenes kiszállítással, ráadás termékekkel, hosszabb nyitvatartási idővel, vagy akár egyet fizet, kettőt vihet akciókkal is találkozhatunk.

Mikor van Black Friday?
A Hálaadás mozgó ünnep, ezért a Black Friday-nak sincs állandó dátuma. Az akciót általában a Hálaadást követő pénteken tartják, de akad néhány üzlet, ahol előbb kezdik, sőt olyan is ahol hétvégén, vagy akár egy egész héten át tart.

2018-ban a Black Friday napja hivatalosan november 23. Ebben az időszakban a legtöbb bolt már karácsonyi díszekbe öltözik, így pont egy hónappal karácsony előtt, elkezdhetünk az ünnepekre hangolódni, és kedvezményes áron beszerezni az ajándékok egy részét.

Mit vásárolhatunk az akció ideje alatt?
Tulajdonképpen bármit. A kereskedők több ezer kedvezményes termékkel készülnek, ezek közt szinte bármit megtalálhatunk. A legtöbben műszaki cikkeket, telefont, tabletet, háztartási kis- és nagygépeket vásárolnak, de népszerűek a parfümök, kozmetikumok, utazások is.

Tippek a Black Friday-ra
Az üzletek általában előre felhívják a figyelmet a következő akcióikra, így a gyorsabb és kényelmesebb vásárlás érdekében időben elkezdhetjük a felkészülést, és a regisztráció után a kedvencek közé vagy kívánságlistára tehetjük a megvásárolni kívánt termékeket. Ezzel is gyorsítva a vásárlás folyamatát. A nagy bevásárlás közepette ne felejtsünk el figyelni a garanciális feltételekre! Érdemes olyan helyen vásárolni, ahol a garancia érvényesítése megfelelően biztosított, így elkerülhetjük a későbbi kellemetlenségeket.

forrás: https://www.mediamarkt.hu