BLACK FRIDAY 2018 Euronics

kategória: Blog | 0

BLACK FRIDAY 2018 Euronics

Fekete Péntek 2018-ban az Euronicsban!

Black Friday 2018 Euronics weboldal:
https://euronics.hu/black-friday


RÉSZTVEVŐ ÜZLETEK LISTÁJA:

https://akcios-ujsag.hu/black-friday-2018-magyarorszag/
MINDEN AMIT TUDNI AKARSZ AZ EURONICS BLACK FRIDAY-RŐL!

Mért érdemes várni 2018-ban is az Euronics Black Friday-t?

A Black Friday, vagy más néven fekete péntek egy kivételesen nagy akciókat kínáló nappal nyitja meg a karácsonyi bevásárlás időszakát. Nemhivatalosan az év legforgalmasabb napja a kiskereskedelemben az óriási akcióknak köszönhetően, így gyakoriak a boltok előtt tekergő hosszú sorok és a nyitás előtt összegyűlt tömeg is.

Nálunk, az Euronics-nál szintén a megszokott módon óriási akciókkal, átlagon felüli kedvezményekkel várunk minden látogatót üzleteinkben és webáruházunkban a Black Friday keretében.

Hogyan tudok kedvezményesen vásárolni?

Tipp! Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess az Euronics Black Friday kezdetéről és lecsaphass a legjobb akciókra, amíg a készlet tart!

Mobiltelefont, hűtőszekrényt, vagy esetleg okosórát szeretnél vásásrolni kedvezményesen? Bármilyen termékről legyen is szó, üzleteinkben és a weboldalunkon megjelöljük a kedvezményes termékeinket, melyeket ugyanúgy vásárolhatsz meg, ahogyan bármilyen más terméket. Nincs szükséged se kuponra, se voucherre, se pontokra.

Hogyan kapom majd meg a termékem?

Figyelem: A megnövekedett rendelésszám miatt az átlagostól kissé hosszabb kiszállítási idővel szükséges számolni!

Vásárlásod során háromféle átvételi mód közül választhatsz.

Webshopban a vásárlás során kérheted a kiválasztott termékedet áruházi átvételre üzleteink bármelyikébe ingyenesen.
Kérhetsz futáros házhozszállítást. Amennyiben 15.000 Ft felett terméket vásárolsz, INGYENESEN házhoz visszük a terméket, kivéve a háztartási nagygépeket, melyek esetén 2.990 Ft házhozszállítási díjjal kell számolni.
Már 800 PickPack Ponton átveheted a megrendelt termékeidet.

Hogyan kapom meg a leggyorsabban a termékemet?

Mivel az áruházainkban is tartunk Black Friday-t, így a nagy sorok elkerülése és a gyorsabb kiszolgálás érdekében azt tanácsoljuk, hogy rendeld a terméket házhozszállítással, vagy Pick Pack Pontra.

Mivel az áruházi átvételre rendelt termékek kiszolgálása nem a bolti készletről történik, hanem a házhozszállításhoz hasonlóan a központi raktárunkból, így nem biztos, hogy az áruházi átvételes rendelés előbb érkezik meg, mint házhozszállítással, vagy Pick Pack Pontra.

Hogyan tudok fizetni?

Házhozszállítás esetén a helyszínen készpénzben, vagy a vásárlás során a webáruházon keresztül van lehetőség fizetni.
Áruházi átvétel esetében készpénzben, bankkártyával, Euronics vásárlási utalvánnyal, Erzsébet Utalvány Plusz kártyával, Edenred Ajándék kártyával, OTP „Cafeteria” kártyával, valamint ezeknek a kombinációjával van lehetőség fizetésre.
PickPack pontoknál készpénzzel és bankkártyával van lehetőség fizetni

Mi történik, ha meggondolom magam?

Online vásárlás esetén most még több idő áll rendelkezésedre eldönteni, hogy valóban a megfelelő terméket sikerült-e hazavinni a Black Friday-t jellemző nagy sietségben! Hogyha meggondolnád magad a vásárlást követően 30 napon beül, futárt küldünk hozzád és díjmentesen elszállítjuk tőled a termékeket, amennyiben előzetesen házhozszállítással rendelted meg.

Honnan fogom tudni, hogy mikor kapom meg a termékem?

A vásárlás során automatikus üzenetek segítségével tájékoztatunk a termék kiszállításának részleteiről.

Hitelre is vásárolhatok?

Igen! A Black Friday kereti közt meghirdetett termékek hitelre is megvásárolhatóak. Csak annyi a teendőd, hogy a rendelésed bolti átvételre kérd, üzletben történő fizetéssel. Szakértő kollégáink segítségével a legjobb hitelfeltételeket tudod igénybe venni és az aktuális hitelajánlatunkról is tájékoztatnak.

Forrás és bővebb információ:
https://euronics.hu/black-friday

 

Mikor lesz a Black Friday (Fekete Péntek) 2018-ban?

2018. november 23.

Fekete péntek 2018

BLACK FRIDAY 2018 Euronics
BLACK FRIDAY 2018 Euronics