Aliexpress Shopping Festival

Shopping Festival főoldal

Az Aliexpress Shopping Festival a Black Friday után a legnagyobb online vásárlási akció. Volt olyan év, mikor ezen a napon nagyobb forgalmat bonyolított az üzletek, mint az USA Black Friday és a Cyber Monday együtt véve.

Az Aliexpress Shopping Festival 2019 november 11-13-ig tart. Ezeken a napokon vásárolhattok a legnagyobb kedvezményekkel, mely akár a 90%-ot is elérheti.

Ezeket az oldalakat érdemes figyelni:

Szerezz még nagyobb kedvezményt kuponokkal!
Aliexpress Shopping FestivalAz Aliexpress már október 28-án elkezdte a bemelegítést, így közzé tették a várható akciós termékeket és árakat, valamint elkezdheted gyűjteni az érméket és a kuponokat.
November 1-től nyereményjátékkal, kuponcenterrel és sok újdonsággal készülnek.

 

Váltsd az érméket kuponokra!
Aliexpress Shopping FestivalA legtöbb érmét úgy szerezheted meg, ha minden nap 10 terméket a kosaradba helyezel, így termékenként 5db érmét gyűjthetsz, ami 10 terméknél már 50. Ha elegendő érmét sikerült összegyűjteni, akkor ezen az oldalon beválthatod különböző kuponokra.

 

Érdemes használni a kosarat!
Ha tetszik valami, akkor érdemes a kosaradba helyezni, így az akció napján csak átnézed a termékeket és kitörlöd, amire még sincs szükséged. Így sokkal gyorsabban le tudod adni a rendelést, ami azért fontos, mert a legnépszerűbb termékek nagyon gyorsan elfogyhatnak.

Ha nem szeretnél érméket és kuponokat gyűjtögetni, akkor érdemes rendszeresen ellátogatni az Aliexpress Shopping Festival 11.11 oldalára, mert folyamatosan teszik közzé a legújabb ajánlatokat.