Reál Online akciós újság 2024. 06.05-06.16

Ft

A Reál akciós újság lapozható változata hamarosan betöltődik, kérjük lapozzon lejjebb!
Amennyiben készüléke nem jeleníti meg a Reál élelmiszer akciós újságot, letöltheti a leírásban található linkről PDF formátumban.

Weboldal: real.hu

Description

Az alábbi Reál Online akciós újság 2024. 06.05-06.16 között érvényes.

Lapozható Reál Online szórólap 2024. 06.05-06.16 - 1. oldal

1, Érvényesség 2024. 06. 0516., ÚJ Reál PAKK, nyári táborozáshoz, 699 Ft, Reál Pulykapárizsi Füst ízesítésű, 500 g, 1398 Ft/kg, A HÓNAP SZTÁRJA, Reál Pulykapárizsi, Grillreceptek, Pácolj profin

Lapozható Reál Online szórólap 2024. 06.05-06.16 - 2. oldal

2 3, Reál online magazin 2024. június, Extra online ajánlataink, Érvényesség 2024. 06. 0516., Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta 0,3 l, 863 Ft/l, 259 Ft, Pom-Br OVEN minis Salted, Cheese 70 g, 5700 Ft/kg, 399 Ft, Oké habspray 250 g, 2316 Ft/kg, Koronás porcukor 500 g, 638 Ft/kg, 319 Ft, Zorbas gyümölcskoktél, 410 g, 1095 Ft/kg, 579 Ft, 449 Ft, Chio Stickletti, Sajtos, 80-100 g, 3990-4988 Ft/kg

Lapozható Reál Online szórólap 2024. 06.05-06.16 - 3. oldal

4 5, A grillezés koronája, a pácolás, A pácolás művészete, A pácolás igazi kreatív tevékenység, hiszen, lehet variálni a fűszereket ízlésünk szerint, de, van pár szabály, amiket érdemes szem előtt, tartani. És természetesen pácolni nemcsak húsokat lehet; a zöldségek ízét is gazdagíthatjuk, fűszerekkel., A jó páchoz az olaj és az ízeket adó savas, összetevő nélkülözhetetlen. Mi lehet ez a savas, összetevő Bármi, ami a rostokba behatolva, megpuhítja, omlósabbá teszi a húst, pl. citrom, lime, ecet, sör, bor vagy akár tejtermék is, pl., tejföl, joghurt., A pácolásnál használható különböző olajok, azért könnyítik meg a dolgunkat, mert általuk, a fűszerekből kioldódó anyagok egységesen, jutnak el a húshoz. Az ízekért a hús fajtája, mellett a fűszerezés és az elkészítés módja is, felelős. A fűszerek lehetnek frissek vagy szárítottak, kerülhet a pácba szeletekre vágott, hagyma, fokhagymagerezd, szójaszósz, méz, mustár is. Utóbbi kettő egyvelege különösen, finom aromát ad., Pácolj kreatívan!, Kísérletezz különböző fűszerekkel és ízekkel, a pácolófolyadékban. Például adhatsz hozzá, friss vagy szárított fűszernövényeket, citrusféléket, gyömbért, fokhagymát, vagy akár chilipaprikát, is. Vedd figyelembe az, ételekhez passzoló ízeket, és merj különleges, kombinációkat létrehozni., Kísérletezz különböző folyadékokkal, mint például citruslék, szójaszósz, vörösbor, mustár vagy akár joghurt. Kombinálhatod ezeket is, hogy egyedi ízkombinációkat, hozz létre., Pácolj különböző élelmiszereket, például zöldségeket, tofut, gombát vagy akár gyümölcsöket, hogy, új és izgalmas ízvilágot teremts., PÁCTÍPUSOK, száraz, olajos és nedves pácok, Száraz pácolás esetén a fűszerkeverékhez pici, olajat adunk, majd az elkészült pácot beledörzsöljük a húsba. A húst típusától, vastagságától függően érdemes legalább 2 órát a hűtőben pihentetni, de legjobb, ha előző, este elkészítjük. A sütés előtt csak, elő kell venni a hűtőből, így jut idő, minden más előkészítésére., A halak és zöldségek pácolására, fél-egy óra is bőven elegendő., Az olajos pác annyiban különbözik a száraz páctól, hogy ilyenkor, a hús egészét éri a pác. Ha rendesen be van olajozva egy hús, akkor kis odafigyeléssel sem ég, oda a forró grillrácsra., A nedves (például sörös) pác, behatol a húsba, omlósabbá teszi a, rostjait. A páclé sokféle lehet, összetevőtől függően néhány óráig vagy akár napokig, is forgathatjuk benne a húst., Sertéscsülökhöz, tarjához kiválóan illik, ha, mustárral és borssal bedörzsölt húsra sört, öntünk., Az olajos pácolásnál figyelni kell az olaj, saját ízére is a hús mellett, és úgy összeállítani a fűszerezést., Ha kerti grillen szeretnénk megsütni a cukros/mézes pácot kapott húst, akkor alacsony hőfokon vagy parázson süssük, hogy, ne égjen körbe a pác., Páctippek Pipi konyhájából, Hamarosan kezdődik a vakáció, a vakációval eljönnek a melegebb napok, a melegebb napokkal pedig eljön a szabadtéri, ételkészítés, azaz a grillezés ideje is. Itt nem is az evés a lényeg, hanem a közös program a családdal vagy barátokkal, élvezzük a, jó társaságot, nagyokat beszélgetünk, miközben finomságokat, készítünk a rácson., A grillezés társas elfoglaltság, mindenki kiveheti a részét az, előkészületekből ki a páckészítéssel, pácolással, ki a sütő beállításával vagy a saláta elkészítésével foglalkozik. A sikeres, grillezésnek sok összetevője van, mi most a pácolás művészetébe avatjuk be az olvasókat, amely igazán tökéletessé teszi a, grillételeket., Kísérletezz az idővel!, A vékony hússzeletek, halak vagy zöldségek, gyorsan átveszik az ízeket. Általában ezeket, az ételeket már 30 perctől 2-3 óráig is pácolhatjuk, hogy megkapják a kívánt ízintenzitást., Az egész csirkét, közepes hús- vagy nagyobb, zöldségdarabokat általában hosszabb ideig, akár 4-12 óráig is érdemes pácolni. Egy éjszakára a hűtőszekrényben hagyva az ízek jobban átjárják az ételt., Egész sertéskarajok vagy marhasteakek pácolás idejét általában hosszabb időre, akár 24-, 48 órára is tervezik, hogy a fűszerek és ízek, mélyen behatoljanak a hús szerkezetébe., Reál online magazin 2024. június

Lapozható Reál Online szórólap 2024. 06.05-06.16 - 4. oldal

6 7, Kortársaság Az iskolai és a szülőkkel töltött hétköznapok ritkán kínálnak lehetőséget, a gyermeki én kiteljesedésére, a táborban, ugyanakkor a gyerekek a kortársaikkal közösen élhetnek meg minden pillanatot., HOGYAN VÁLASSZUNK TÁBORT, Sokat segít, ha néhány dolgot átgondolunk, még mielőtt belevetnénk magunkat az internet végtelennek tűnő táborkínálatába., Szórakoztató vagy készségfejlesztő, Vannak szülők, akik úgy gondolják, hogy a, nyár a pihenésé, a szabadságé és nem kell a, gyerekeket túlterhelni valami hasznos tevékenységgel. Mások szerint, ha már fizettek, érte, akkor a gyerek ne csak a strandon lógassa a lábát. Jó hír a szülőknek a gyerekek, számára a szórakozás és a fejlődés tökéletesen, megfér egymás mellett!, Bentlakásos vagy napközis, A bentlakásos táborban mélyebb barátságok, szövődhetnek, a gyerek szert tesz egy kis önállóságra, megtanulja, hogyan érezze jól magát a családi fészektől távolabb is. A napközis, tábor előnye viszont, hogy a nap végén együtt, lehet a család, kihasználhatjuk a hosszú nyári, délutánokat közös programokra. Elsőre érdemes inkább napközis tábort választani, ha jól, sikerül, akkor később jöhet az ottalvós is., Olcsó vagy drága, Ha csak a befizetendő összegre alapozzuk a, döntésünket, nem biztos, hogy az olcsóbb a, jobb. Járjunk utána alaposan, hogy az ár mit, is tartalmaz. Milyen ételt kap a gyerek, benne, vannak a belépők, hány nyelvóra jár ezért, Sokszor a plusz költségek többe kerülnek, mint amennyivel drágább lenne a másik tábor., Mi akarjuk vagy a gyerek, Ne hagyjuk ki a gyerekünket a döntésből., Szűkítsük le a kínálatot az anyagilag megfelelőkre, és engedjük meg, hogy ő válasszon. Ha, őt is megkérdezzük, lehet, hogy rejtett érdeklődési körét is megismerjük, például a számítógép előtt ülő fiúról kiderül, hogy igazából, rajong a természetért., Mire figyeljünk még, Keressünk a gyerekünk korosztályához illő, tábort egy-két év korkülönbség ideális a táborozók között, de 4-5 évvel idősebbek már, teljesen más programokat igényelnek, baráti, kapcsolatot sem igazán tudnak kialakítani, egymással. Azt pedig talán nem is kell mondanunk, hogy a jó nevelők biztonságot jelentenek a gyerekeknek és a szülőknek is., Milyen táborok közül választhatunk, Régebben a táborok általában valamilyen vízparton voltak és a fő programot a strandolás, jelentette. Ma már jóval célirányosabb táborok közül választhatunk, bár a strandprogram, még mindig talán a legnépszerűbb a gyerekek, körében., Ha a víznél maradunk, akkor vannak kenus, vitorlás, úszó-, sőt, horgásztáborok is. A kézműveskedés rajongói választhatnak az agyagozás, festés, fafaragás, szobrászkodás között, de akár a rajzfilmkészítésbe is belekóstolhatnak. Az állatok szerelmesei mehetnek tanyára, lovastáborba, állatkertbe vagy kutyás foglalkozásokra. Sporttábort valószínűleg minden, sportágból találunk, akár kezdőbb, akár haladóbb szinten van gyerekünk. Felsorolni is nehéz lenne, de a lényeg, hogy mindenki megtalálhatja a neki való tábortípust a szünidőben., Reál online magazin 2024. június, Pakk, Júniusi Reál, A táborozás az egyik legjobb dolog, ami a, nyári szünetben történhet. A gyerekeknek, életre szóló élményekben, kalandokban lehet, részük, amelyekre mindig emlékezni fognak., Rengeteg tábor létezik, nézzük meg, hogy, miből lehet válogatni., MIÉRT JÓ EGY NYÁRI TÁBOR, Kötődések – Minden gyerek fejlesztheti a, szociális képességeit, ez nemcsak ismerkedést, jelent, hanem például a meglévő barátságok, ápolását és fenntartását is. Különösen alkalmasak erre az ottalvós táborok., Élmények – A nyári táborok egy más dimenzióba repítik a gyerekeket új tapasztalatokat, szereznek, jóval intenzívebbeket és színesebbeket, mint az iskolában vagy otthon. A táborozás igazi csapatmunka, amit nem lehet elég, korán elkezdeni., Elfogadás – A kapcsolatok kialakítása és fenntartása érdekében elengedhetetlen a különbségek el- és befogadása. A nyári táborokban, eltérő körülményekből érkező gyerekek találkoznak, ahol kiütközhetnek az ebből fakadó, különbségek, és a gyerekek megtanulhatják, az elfogadás művészetét., L, égiós tippek mit pakoljunk, Diákigazolvány, TAJ-kártya másolata, pénz, naptej, szúnyogés kullancsriasztó, sebtapasz, törlőkendő, papír zsebkendő., Ne vigyen magával, olyan ételt, ami megromolhat, a legjobb a, száraz sütemény vagy, sós nasi, és olyan, üdítő, ami könnyen, visszazárható.

Lapozható Reál Online szórólap 2024. 06.05-06.16 - 5. oldal

8 9, petrezselymes, olajbogyós, aszalt paradicsomos citromos, rizssalátával, Grillen sült debreceni kolbász, fűszeres uborkás, paradicsomsalátával, 3. lépés A húst és a cukkinit felkockázzuk, majd összeforgatjuk az olajjal, a fokhagymagranulátummal és a kakukkfűvel., 4. lépés A hagymát meghámozzuk és, feldaraboljuk., 5. lépés A húst, a cukkinit, a hagymát, fanyársakra húzzuk. és grillen minden oldalán, gyakori forgatás mellett megsütjük., 6. lépés A megsült nyársakat a rizssalátával, tálaljuk., 2. lépés Ízlés szerint megsózzuk, és hűtőben, pihentetjük 30 percet., 3. lépés Ezalatt elkészítjük a kolbászokat., Ehhez a grillt bemelegítjük, és a kolbászok, mindkét oldalát 3-4 perc alatt megsütjük, gyakori forgatás mellett., 4. lépés A kolbászokat a salátával tálaljuk., Hozzávalók 4 fő részére, 20 dkg Reál rizs, 3 ek aprított aszalt paradicsom, 10 dkg magozott olajbogyó, 1 citrom leve, 1 ek olívaolaj, 4 ek aprított petrezselyemzöld, 50 dkg csirkecombfilé, 2 fej vöröshagyma, 1 db cukkini, 3 ek olaj, 1 tk fokhagymagranulátum, 1 tk kakukkfű, só ízlés szerint, 1. lépés A rizst enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük., 2. lépés A megfőtt és kihűlt rizst összekeverjük az aprított aszalt paradicsommal, a, feldarabolt olajbogyóval, a petrezselyemzölddel, az olívaolajjal, a citrom levével és hűtőben, pihentetjük 30-40 percet tálalás előtt., 8 db Falusi debreceni kolbász, 50 dkg paradicsom, 1 kígyóuborka, 1 tk morzsolt oreganó, 4 csipet frissen őrölt bors, 2 ek olívaolaj, 1. lépés A paradicsomot és az uborkát, kisebb kockákra vágju,k és összekeverjük, fokhagymagranulátummal, oregánóval, borssal és olívaolajjal., Összes idő 45 perc + rizs hűlési ideje, Nehézség foka könnyű, Adag 4 adag, Összes idő 20 perc + hűtés, Tipp a kolbászokat serpenyőben is, megsüthetjük., Reál online magazin 2024. június, Csirkenyárs

Reál Online akciós újság letöltése PDF formátumban ITT

Reál Online akciós újság, amely 2024. 06.05 és 06.16 között érvényes.
Értékesítés kizárólag háztartási mennyiségben történik. Az ár mindennemű adót magában foglal. A feltüntetett kedvezmények eltérő rendelkezés hiányában a termékek normál, nem akciós eladási árához képest értendőek.
A kiadványban megjelenített termékfotók tájékoztató jellegűek, a termékillusztrációk csupán elkészítési, illetve tálalási javaslatként szolgálnak, a termékek dekoráció nélkül kerülnek értékesítésre.